AvvaMed Scientific

To raise new questions, new possibilities, to regard old problems from a new angle, requires creative imagination and marks real advance in science

CORY NELSON, CHIEF SCIENTIST

AVVA MED SCIENTIFIC este o companie specializată pe furnizarea de servicii și produse de markenting, micro – macro management medical pentru spitalele și clinice publice – private din România.

Principalele servicii din portofoliul nostru sunt reprezentate de serviciile de consultanță privind managementul activității de asistență medicală din cardul clinicilor și spitalelor, servicii de webdesign medical, facilitarea de produse și tehnologii în vederea realizării screeningului medical, al diagnosticării.

Credem că putem contribui la creștrerea și îmbunătățirea calității serviciilor medicale oferite de clinicile și spitalele din Romania, oferindu-le acestor entități soluții tehnologice optimizate.

Servicii de Marketing și Management Medical

Aplicăm abilitățile, creativitatea și persistența noastră pentru a rezolva provocările fundamentale ori de câte ori și oriunde apar la partenerii noștri. Activitățile noastre ajuta deja la transformarea performanțelor zilnice în numeroase departamente spitalicești – clinic, operațional, financiar și de laborator medical.

Tehnologii Medicale

Ne extindem continuu serviciile noastre cu valoare adaugată pe baza portofoliului larg de tehnologii medicale inovatoare. Prin introducerea de noi echipamente medicale în domeniul cercetării și în domeniul laboratoarelor de analize medicale, reușim să creem punți cu celelalte specialități medicale din spitalul sau clinica parteneră. Oferim soluții de design medical în vederea screeningului, diagnosticării, terapiei și urmaririi coerente a tratamentului fiecarui pacient în parte.

Digital

Oferim servicii digitale adaptate domeniului medical: implementare platforme online pentru clinici și spitale, aplicații în browser pentru pacienți și specialiști medicali maximizand oportunitatile și minimizând riscurile pentru furnizorii de asistență medicală ca urmare a carențelor de prezență în mediul online – transformand și armonizând circuitul informatic.

Solicită Ofertă

Contact

Liviu Rebreanu 6, București

+40726135171
office@avvamed.ro