INGREDIENTE:
- 1 cutie cu năut fără sare, clătit
- 2 căni cu sfeclă fiartă, tăiată cubulețe
- 3 linguri ulei de măsline
- 2 linguri suc de lămâie
- 1 cățel de usturoi ras
- 1 morcov mediu
- ¼ de ceapă roșie (sau după preferințe)
- pătrunjel tocat
- sare
- piper
- oregano
MOD DE PREPARARE
Se amestecă toate ingredientel într-un castron mare, care se acoperă și se lasă 30 de minute pentru a se combina aromele.
Informații nutriționale (per porție ~ 1 cană)
Calorii 257;
grăsimi 15 g;
grăsimi saturate 3 g
colesterol 11 mg
carbohidrați 25 g;
zaharuri totale 7 g
zaharuri adăugate 0 g
proteine 8 g;
fibre 7 g;
sodiu 467 mg (dacă adăugați doar 1/4 de linguriță de sare);
potasiu 507 mg.